Leírás

Sziasztok! Ez itt a Ratchet and Clank Blog, ahol walkthrough-okat, kódokat és sok más érdekességet láthattok és olvashattok a Ratchet and Clank sorozatról. Jó szórakozást!

Friss topikok

Ki-kicsoda: Ratchet

2012.01.18. 20:49 | mateo4 | Szólj hozzá!

Címkék: gladiator ratchet and clank ratchet clank lombax crack in time ratchet and clank 3

Új rovatom első részében egyből a játék főszereplőjét, Ratchetot ismerhetitek meg.Ratchet és Clank a Ratchet & Clank 1-ben

(a Ratchet and Clank 1-hez adott leírás alapján)

,,Hősünk egy szerelő, akit az utca nevelt, egy elmaradott bolygóról származik, a Veldinről. A legjobb barátai talpraesett embernek, de egy kicsit álmodozónak ismerik. Gyakran mondogatja, hogy egyszer űrkalandor lesz belőle, de impulzív természete miatt, és mert hajlamos túlzásokba esni, valószínűleg a bolygón marad. Mindemellett, hajlamos őrült helyzetekbe belemenni, és saját testi biztonságát tökéletesen figyelmen kívül hagyja, így meglehet, hogy Ratchet a kalandok mennyországába kerülhet - kiváltképp, amikor Clank a Veldinen kényszerleszállást hajt végre.''

Érdekes, nem?

Vannak azonban még érdekes dolgok:

(forrás: ratchet.wikia.com/wiki/Ratchet )

Ratchet egy Lombax a Fastoon bolygóról (és csak aztán küldték a Veldinre). 5 láb magas, 44,3 kg (a Ratchet: Deadlocked-ban volt ennyi). Ratchet eredeti hangja a Ratchet and Clank 1-ben Mikey Kelley, a többi részben James Arnold Taylor. Az apja Kaden volt, akit röviddel Ratchet születése után megölt Emperor Tachyon. Haja színe sárga, a szeme zöld. Csatlakozik a (Qwark kapitány alapította) Q-Forcehoz (a Ratchet and Clank 3-ban).

Ratchet személyisége sokat változott a részek során. Az elején még olyan vérbeli utcai srác, csavarkulcsforgató, aki minden kalandba benne volt, anélkül hogy a veszélyekkel számolt volna. Azonban ahogy haladt előre, megváltozott. Kevésbé arrogáns és sokkal jobban szerethető lett. Az önfeláldozóságát akkor mutatta meg, amikor a Ratchet:Deadlocked végén az életét is feláldozta volna a többiekért. A Crack In Time-ban már egy intelligens, kedves, önfeláldozó karakterként láthatjuk.

A végére csak annyit, hogy már a szereplők miatt is érdemes játszani a Ratchet and Clank-kel. Hát még a többi......

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwratchetandclankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr203575054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása