Leírás

Sziasztok! Ez itt a Ratchet and Clank Blog, ahol walkthrough-okat, kódokat és sok más érdekességet láthattok és olvashattok a Ratchet and Clank sorozatról. Jó szórakozást!

Friss topikok

Ki-kicsoda: Clank

2012.02.26. 19:37 | mateo4 | Szólj hozzá!

Címkék: ki kicsoda clank zoni

A rovat második részében Ratchet segítőtársát és örök barátját, Clanket ismerhetitek meg.

(a Ratchet & Clank 1-hez adott leírás alapján)

Clank idealista. Elvégre ő egy robot, nem? Amikor Clankot kidobták Drek elnök robothadsereg gyártó üzeméből, sok kérdés nyitott maradt. Miért hibásodott meg a számítógép? Az újraindítási folyamat hogyan hozhatott létre egy ilyen okos robotot? Ki nyomta meg a vörös gombot? Olyan kérdések ezek, amelyekre Clank sem tud válaszolni, de egy délután,a nyomozás olyan pontra jutott, ahol Clanknak fel kellett ismerni, hogy ő egy gonosz terv része, amely a galaxis térdre kényszerítését célozza meg. Clank lelkiismerete felülkerekedett és mivel elemző gondolkodású, őszinte és felelőségteljes robot, beugrott a legelső menekülőrakétába és kilőtte magát a gyárból új kalandok felé a csillagokon túl.

Szóval, ez csak Clank történetének kezdete... Nézzünk most a továbbiakat:

(forrás: ratchet.wikia.com/wiki/Clank )

Clank, eredeti nevén XJ-0461, egy kicsi robot, nagy intelligenciával programozva és Ratchet segítőtársa és örök barátja és a másik főszereplője a Ratchet & Clank sorozatnak. A Qwartun született egy robot gyárban, de a Great Clock-ban alkották meg. Mivel Clank "gyártási száma" B5429671 volt, a név "Clank" akkor adódott, amikor Ratchet sajátkészítésű hajójában utaztak, Ratchet megrántotta a kormányt. Ettől a kis robot nekiütődött a hajó falának és egy ún. clank hangot adott. Innen adódik a Clank név.

A Zoni (egy faj) úgy hívta Clanket, hogy "Chosen One" vagyis a kiválasztott. Clank megalkotója egy Zoni volt, kinek neve Orvus és a fiának tekinti Clanket. Miután a kis robot egy óriási, Zoni-építette masinában találta magát, minek neve Great Clock, ő lett az új Karbantartója ennek a helynek. De hamarosan rájött, hogy vissza kell térnie Ratchethoz. Így hát később segítőjét, Sigmundot nevezte ki a Karbantartónak. Clank át tud változni egy ultra-robottá, kinek neve Giant Clank. Ilyen "állapotban" tud rakétákat kilőni a kezeiből, energiabombákat dobálni és kiütni az ellenfeleket.

Clank természete intellektuális, nyugodt, gyakran pont az ellenkezője Ratchet kalandvágyó személyiségének. Sok területen tud sok mindent és ezt nem is titkolja. De talán Clank egy kicsit lassabban ért meg bizonyos dolgokat, például a Ratchet & Clank-ben a robot Captain Qwark-ot nézte az igazinak. Erre csak akkor jött rá, mikor Ratchet rávilágított.

Végül, Clank lelkéről szólnék valamit. Egy robotnak lelke? - kérdeznétek. Igen. A Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction-ben a Zonik meglátogatták Clanket és elmondták neki, hogy lelke van. Miután elmondták, elkezdtek neki speciális képességeket adni, például időmanipulálás vagy levitálás. Ezután a Zonik elfogták Clanket a Tools of Destruction-ben és Ratchet őt kereste a Ratchet & Clank Future: Quest for Booty-ban.

Remélem sikerült egy kicsit jobban leírni Clank történetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwratchetandclankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr234211594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása