Leírás

Sziasztok! Ez itt a Ratchet and Clank Blog, ahol walkthrough-okat, kódokat és sok más érdekességet láthattok és olvashattok a Ratchet and Clank sorozatról. Jó szórakozást!

Friss topikok

Skill points: Strive for arcade perfection

2012.02.01. 14:34 | mateo4 | Szólj hozzá!

Az egyetlen Floranai skill point után elérkeztünk a bázison, a Starship Phoenixen megszerezhető skill pointokhoz. Négy darab van ezekből itt, amit csak az Annihilation Nation tudott megközelíteni (szintén 4 skill point).

Név: Strive for arcade perfection

Hol lehet megszerezni: Starship Phoenix

Hogyan lehet megszerezni: Teljesítsd 100%-ra az összes Qwark Vid-comic-ot. Tehát szerezd meg mindenhol az összes Qwark Icon-t, szerezd meg a Health Upgrade-ot is.

(Az ikonok és a Health Upgrade-ok hollétét megtaláljátok a www.gamefaqs.com/ps2/919902-ratchet-and-clank-up-your-arsenal/faqs/33573 oldalon)

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwratchetandclankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr214043910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása