Leírás

Sziasztok! Ez itt a Ratchet and Clank Blog, ahol walkthrough-okat, kódokat és sok más érdekességet láthattok és olvashattok a Ratchet and Clank sorozatról. Jó szórakozást!

Friss topikok

Arzenál: Shock Blaster

2012.03.07. 19:09 | mateo4 | Szólj hozzá!

Címkék: arzenál shotgun Ratchet and Clank 3 shock blaster shock cannon

Mivel a Ratchet & Clank: Up Your Arsenal walkthrough-videó sorozatát csinálom éppen, ezért ennek a játéknak a fegyverei kerülnek terítékre.

Elsőként a játék (majdnem) induló fegyverét, a Shock Blaster-t mutatom be.

Azért majdnem induló, mert mikor Ratcheték elmentek a Veldint megmenteni a Tyhrrannoid támadástól, az egyik Galactic Ranger adta neki még a szint elején. Szóval, a Gadgetron kölcsönvette a Megacorp Blitz Gun dizájnját és fölerősítette, így született meg a Shock Blaster. Ez egy kis hatótávolságú shotgun, ami nagy sérülést okoz, minek értéke a távolsággal csökken. Amikor eléri a V5 fejlettséget (max szint), átalakul Shock Cannon-ná. Max fejlettségen  fel lehet "tölteni" és egy pusztító löketet kiadni. Így annyit sebez, mint a V1 Annihilator. Ez a fegyver (mint már gondolhattátok)  jó az elején, de elveszti a jelentőségét kb. a játék közepén. Annyit még meg kell állapítani róla, hogy shotgunhoz képest gyorstüzelésű, tölténye szint szerint V1 - 30, V2 - 35, V3 - 40, V4 - 45, V5 - 50. Töltény ára 5 bolt.

Most pedig megmutatom eme fegyver sebzési és más statisztikáját:

(forrás: ratchet.wikia.com/wiki/Shock_Blaster  )

Verzió Funkció Hatótáv Sebzés Töltény
  Exp. (1. játék)
V1 Standard Medium 40 30 150
V2 Charge-Up Medium 50 35 250
V3 Lock-On Medium 50 40 300
V4 Electrocution Medium 80 40 300


A bejegyzés trackback címe:

https://wwwratchetandclankblog.blog.hu/api/trackback/id/tr234295992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása